Audi este lider pe piata premium

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 08.06.2007
Germanii au inregistrat un succes deosebit pe piata din Romania, unde si-a dublat vanzarile in primele 5 luni din 2007.

Audi ocupa prima pozitie in clasamentul vanzarilor premium din Romania. Cu un total de 1.115 unitati livrate in primele cinci luni ale anului 2007, Audi a inregistrat o crestere substantiala, reusind sa livreze de aproape doua ori mai multe masini decat in perioada ianuarie-mai 2006.

Cel mai vandut model al marcii germane este A4, care, in versiunile de caroserie berlina si Avant, a fost livrat catre 324 de clienti pe piata interna. Urmatorul model in topul vanzarilor Audi este SUV-ul Q7, care a fost vandut in 290 de exemplare in primele cinci luni ale acestui an.

Audi a punctat excelent in clasamentul „Marcilor de impact”, realizat de compania Synovate, unde a urcat de pe locul 19 pana pe locul 6. Marca din Ingolstadt a depasit, in acest top, rivalii bavazeri de la BMW si s-a apropiat la numai doua pozitii de Mercedes-Benz.

Comentarii (3)

  • MIHAI O
    Audi
    DA!Merita pozitia!Iar Q7 este bestial!Am avut prilejul de a conduce unul si .... nu imi mai venea sa-l opresc si sa ma dau jos!

    Audi oooo!!!
    0 0
  • prudentul
    fascinatie
    Audi ocupa locul 2 in preferintele mele, Volvo detinand in continuare primul loc (inca, desi daca mai insista mult in favoare SUV-urilor si defavoarea berlinelor s-ar putea sa ma razgandesc). Audi a avut INTOTDEAUNA o calitate a finisarii exemplara, un bord excelent si ergonomic si un aspect exterior cat se poate de decent. Ca design in ultimii ani se apropie de perfectiune, desi aceasta nu exista. Bravo Audi.
    0 0
  • Andrei
    Parerea mea e ca BMW nu se compara cu Audi deoarece mai mult Audi vrea sa fie ceva intre BMW si Mercedes dar sincer Audi nu va ajunge niciodata la nivelul lui BMW sau chiar sa o depaseasca.BMW e intr-o alta liga.In domeniul Suv BMw X5 este lider am refer la noua generatie si in teste e mai bun iar motorul disel de la BMW e mai bun asa ca mai are Audi de muncit pana cand sa depaseasca BMW :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru