Audi vrea diesel pe R8

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 06.11.2006
Nu este exclus ca in viitor sa vedem sub capota noului R8 si un motor diesel superperformant. Cel putin asta isi doreste seful departamentului de motoare de la Audi.

Wolfgang Hatz, responsabilul principal al sectiei de dezvoltare a motoarelor la Audi, a declarat intr-un interviu acordat italienilor de la Quattroruote ca si-ar dori ca recent lansatul model R8 sa primeasca, in viitor, un motor diesel.

Declaratia a fost facuta la finalul testului pe care cunoscuta revista italiana l-a efectuat cu noua motorizare diesel prezenta pe Q7 (V12 TDI).

Hatz a afirmat ca unul dintre principalele sale obiective este de a reduce zgomotul dezvoltat de motoarele diesel pana cand diferentele fata de cele pe benzina vor fi insesizabile. Mai mult, visul oficialului Audi este de "a monta un motor diesel pe un supercar cum este noul nostru R8”.

Comentarii (1)

  • suprematia Audi
    Este cel mai aerodinamic model si prinde o viteza extraordinara, dar a pune un motor disel este ceva magnific si despre Audi R8 nu am ce sa zic
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru