Comentarii (7)

  • Corsa GSI
    de vreo luna tot va chinuiti sa-l testati. Ce este asa de greu de nu reusiti? Astept cu nerabdare acel test.
    0 0
  • Mircea Mester
    Corsa GSI
    Vine, vine. O sa vezi la momentul respectiv de ce a durat atat :)
    0 0
  • mai-mai
    SUNTETI CURIOSI CE MAI FAC AMERICANII DE LA OPEL ?
    SUNT CONVINS CA VOR VENI CU CEVA INTERESANT.
    0 0
  • poze interior=poze prezentare
    cum se face ca toate pozele de interior sunt pozele din mapa de prezentare si nu facute cu ocazia drive-test-ului?
    chiar a fost facut un drive test sau doar s-au facut cateva poze cu exteriorul si apoi s-a compus un articol?
    0 0
  • Dr. Felix
    FELICITARI!
    Mi-a placut descierea masinii, obiectiva, fara exagerari. Oricum merita apreciat si faptul ca ati descris o masina pentru oameni normali (nu una de "fitze"). Tot asa de-acum inainte!
    0 0
  • biofreack
    tarane @Alex
    ce americani ma de la opel? da gm detine pachetul majoritar de la opel. dar cercetarea este facuta de nemti si inginerii sunt tot nemti. ai o dovada vie industria auto americana care e depasita tehnologic, mai rasufla artificial cu bani de la stat. dar tu taranel ajuns in america ti se pare ca esti mai tare decat columb. tu si cu travestitul ala de andreirn. chiar e asa de greu sa vezi diferenta de calitate dintre europa si state. voua va trebuie mult si ieftin, vin companii din toata lumea si va dau furaje. pe bune la semafor cand opresc in state tre sa imi pun ochelari de soare sa nu fiu orbit de luciul ieftin al plasticului dintr-un GM
    0 0
  • @ biofreack
    Opel nemti ? Ai vazut tu nemti care sa nu stie sa faca motoare diesel ? Tocmai in tara in care s-a inventat dieselul ? Desigur ca nemtii care lucreaza la Opel isi pun serios amprenta asupra calitatii masinilor produse de compania respectiva,dar atat ! Cifrele bune pe care le mentionezi li se datoreaza dar compania este chiar AMERICANA. Pe de alta parte bati serios campii si in ceea ce priveste masinile americane si in ceea ce priveste rolul Americii in dezvoltarea automobilului in general. Si eu sunt un fan al marcilor europene, insa nu pot sa nu recunosc meritele unui Henri Ford sau faptul ca atunci cand masinile comune americane erau echipate cu geamuri electrice si servodirectie pe batranul continent astea erau dotari de lux.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru