Comentarii (6)

  • pret
    pretul de pornire care la-ti scris este cu tot cu tva
    0 0
  • fane cocalarul
    copie fidela alfa 159!
    1 2
  • MateiS
    TDI !!!
    Sigla Mitsubishi nu reprezinta nici pe departe 3 diamante, ci 3 rubine, nu cu multa vreme in urma culoarea siglei fiind de culoarea rubinului (visiniu).
    Ma mira faptul ca nu ati spus nimic despre provenienta motorului de 2.0 diesel si 140 CP, care e un “TDI” in adevaratul sens al cuvantului, acesta fiind preluat de la VW si regasit cam pe toate modelele marcilor care apartin acesui grup.
    Tot nimic nici despre cat de tare se aude motorul in habitaclul Lancer-ului, la pretul cerut si la pretentiile marcii acesta fiind totusi un minus…
    0 0
  • did
    Mda, nu se compara cu Passat...cam dezamagitor!!!!!!
    0 2
  • Motor
    Motoare fiabile, dar cam zgarciti asiaticii...ceva pus sub capota si in usi...pr zgomot
    0 0
  • "Am tot vorbit de stabilitatea in viraje. Nici la acest capitol nu trebuie sa uitam ca vorbim de Lancer si nu de Ralliart sau Evo. Negocierea agresiva a virajelor stranse nu este indicata. Vehiculul raspunde mult mai bine la un regim de condus defensiv, decat la o brutalizare care nu isi are locul"

    Vai de capul si de zilele voastre. Sasiul e mai rigid decat la fostul evo, lipseste evident diferentialul cel inteligent. Insa voi ghbar nu aveti sa-l conduceti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru