Automarket nu blocheaza intersectia!

De Automarket
Publicat Vineri, 11.04.2008
Automarket sprijina campania "Eu nu blochez intersectia". Elimina blocajele si condu in spiritul Codului Rutier!

De cate ori vi s-a intamplat ca, atunci cand stati la semaforul blocat pe verde sa nu puteti inainta deoarece intersectia este blocata? Invariabil, masinile din spate incep sa urle, soferii incep sa injure, toata lumea gesticuleaza si se creeaza in haos total in spate. Partea buna este ca in fata, adica in intersectie, blocajul nu exista si la urmatorul "verde" puteti pleca fara a risca sa stati blocat intre masini o jumatate de ora.

Daca v-ati recunoscut in randurile de mai sus sunteti un sofer model care nu incalca articolele 56 si 91 din Codul Rutier si care nu risca amenzi pana la 700 RON sau taxari de pana la 6 puncte:

"Patrunderea unui vehicul intr-o intersectie este interzisa daca prin aceasta se produce blocarea intersectiei" - Cod Rutier, articolul 56, punctul 3.

Daca esti unul dintre cei care nu blocheaza intersectia si crezi ca orasele nu trebuie sa fie transformate in siruri de masini gatuite, participa activ la campania initiata de www.eunublochezintersectia.ro .

Poarta sticker-ul Eu nu blochez intersectia si ia atitudine impotriva celor care traiesc si sofeaza urat.

Automarket sustine campania Eu nu blochez intersectia.

Comentarii (7)

  • george
    SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE
    si viata lunga pentru initiativa asta...O sa fie o munca de Sisif dar merita intrucat e pentru un scop nobil ;)Astept cu interes si altele...daca vreti, vin si cu propuneri...
    0 0
  • O propunere...
    Foarte buna initiativa voastra, si v-as mai da una ("Eu nu blochez 41"). Se fac cozi de 41 unu dupa altu din cauza ca sunt oameni incapatanati care vor sa se urce in primul tramvai, ca nu cumva sa ramana pe dinafara, si prin acest lucru, nepermitand usilor sa se inchida si implicit sa plece tramvaiul ca sa vina urmatorul (care este si gol).Nu zic ca romanul este prost.. dar trebuie sa-si iasa din mentalitatea comunista, care inca persista dupa aproape 20 de ani, si anume (sa nu-mi fure altul ce-i al meu, sau ce-i in mana nu-i minciuna... etc)
    0 0
  • @Vlad
    In primul rand ar trebui suplimentat zdravan numarul de garituri de metrou, si garniturile de tramvai pentru liniile gen 41. In alte capitale din Europa nu alearga nimeni dupa metrou daca e in statie...nici macar cateva trepte, pur si simplu asteapta urmatorul, care vine la 2 minute !!!, in felul asta, se circula civilizat in cadrul vagonului, nu se mai foloseste masina personala acolo unde se pot folosi mijloacele in comun (stiu o multime de oameni care prefera sa mearga cu masina decat sa stea sardele in metrou), si nici nu ar mai fi atat de greu sa se circule cu masina prin oras...ar insemna poluare mai putina etc etc
    0 0
  • Victor
    mdap
    Asa este mdap. Daca ar fi transportul in comun dezvoltat bine s-ar elibera mult orasul.
    0 0
  • prudentul
    soluţie irealizabilă
    Intersecţiile n-ar mai fi blocate dacă s-ar interzice virajul la stanga. Din păcate nici asta nu-i posibil. Nu prea văd soluţii, vorbind strict despre situaţia intersecţiilor.
    0 0
  • Matteo
    Alta initiativa asemanatoare
    Pana dau drumu baietii la transoort in comun civilizat, uite inca o varianta de stickere, ceva mai hardcore ;) -> www.parchez.caCe parere aveti?
    0 0
  • TheSpecialist
    Pe cand si alte stickere
    Pe cand si alte stickere: __Eu nu dau spaga___Eu nu tolerez mitocania politistilor___Eu nu scuip pe strada___Eu nu te injur de mama___Eu Nu mai platesc taxele pana nu imi repara strada pe care au desfundat-o acum 3 ani___Eu nu mai cumper produse de subcalitate___Eu nu mai platesc Rovignieta pana nu se marcheaza toate arterele din Rahova, Berceni, Dristor, Ferentari, Obor, etc, etc, si pana nu se repara toate semafoarele din Bucure4sti___Eu nu mai votez un analfabet ca primar de sector___Eu nu ma dau la o parte din fata unui Mercedes negru B 67 SEN cu girofar care a intrat pe contrasens___Eu ma dau la o parte din fata salvarii___Daca lovesc pe cineva pe trecerea de pietoni, indiferent de ce este tata ma duc la puscarie___Eu nu parchez pe trecerea de pietoni___Eu pun semnal chiar daca am jeepan___Eu o sa imi predau permisul pe motiv ca nu stiu sa citesc si ca l-am luat cu spaga___
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru