Automobile Craiova a trecut pe profit

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 13.08.2007
Compania a inregistrat o crestere de 75% a cifrei de afaceri in primul semestru din 2007.

Chiar in anul in care va fi vanduta, cel mai probabil companiei Ford, Automobile Craiova a trecut pe profit. Compania romaneasca a consemnat in primul semestru o cifra de afaceri de 4,96 milioane lei, in crestere cu 75,8% fata de perioada similara a anului trecut.

Compania a consemnat in prima jumatate a acestui an un profit net de 1,71 milioane lei, fata de o pierdere de 84.000 lei in intervalul similar din 2006. Actionarul majoritar al Automobile Craiova este statul roman prin AVAS, care controleaza un pachet de actiuni de 72,4% din capital. SIF Oltenia detine 22,06% din actiuni, restul titlurilor de 5,5% fiind detinute de mai multe persoane fizice si juridice, informeaza Mediafax.

Automobile Craiova controleaza 49% din fabrica Daewoo Craiova, restul titlurilor fiind detinute chiar de catre uzina.

Comentarii (3)

  • AndreiRN
    Bizar
    Tare bizar este cand apare profitul pe hartie peste noapte. Mai ales cand apare un cumparator la orizont. Au devenit muncitori mai eficienti cu 78%??? Adica inainte lucrau 2 ore din 8 si acuma 7?
    0 0
  • confuzie
    Automobile craiova si Daewoo Automobile Craiova sunt doua societati diferite./...
    0 0
  • ce companie performanta!!!
    corect..... cam ciudata cresterea asta de 75% pentru k nu am auzit de o schimbare radicala la nivelul managementului superior si nici n-am obeservat pe piatza o "explozie" de vanzari la Matiz, Cielo si Nubira II....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru