Automobile Craiova asteapta oferte pana pe 5 iulie

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.05.2007
AVAS a fixat ziua de 5 iulie ca data limita pentru depunerea ofertelor de preluare a uzinei Automobile Craiova.

Cumparatorii interesati de privatizarea Automobile Craiova vor putea depune oferte de preluare pana la 5 iulie. Printre producatorii care au manifestat interes pentru uzina romana sunt americanii de la General Motors si Ford precum si o firma dintr-un grup apartinand miliardarului rus Oleg Deripaska.

Anuntul pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni al companiei va fi publicat in perioada 23 – 30 mai, potrivit unui comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) transmis joi agentiei Mediafax.

Pentru a putea obtine mai multe informatii, in perioada de la publicarea anuntului si pana pe 5 iulie, potentialii investitori pot accesa camera de date deschisa la sediul societatii in vederea realizarii propriei evaluari. Pana la inceperea procedurii de evaluare, comisia de privatizare nu va avea intalniri cu potentialii ofertanti. Tot in comunicatul AVAS se arata ca "in aceasta perioada, in cazul in care investitorii vor solicita lamuriri suplimentare, comisia intelege sa aplice urmatoarea procedura in relatia cu acestia: toate raspunsurile elaborate de comisie vor fi transmise tuturor ofertantilor, indiferent daca lamuririle au fost solicitate de toti sau doar de unul dintre acestia".

La 6 iulie 2007, comisia de privatizare va anunta calendarul de negociere pentru inaintarea ofertelor finale, imbunatatite si irevocabile.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru