Autostrada Transilvania, in avans

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 12.10.2007
Bechtel, constructorul Autostrazii Transilvania, a depasit cu 20% termenul impus pentru acest an.

Planul de lucrari la Autostrada Transilvania a fost depasit cu 20 la suta in acest an, compania americana Bechtel, constructorul autostrazii, consumand toti banii alocati pentru 2007, 120 de milioane de euro, a declarat directorul de comunicare al Bechtel, Bogdan Sgarcitu.

"Pana la sfarsitul anului, vom mai avea nevoie de 65 de milioane de euro. Suntem cu 20 la suta peste planul de lucrari pe 2007. Lucrurile merg foarte bine. Speram ca la anul sa ne apropiem de finalizare cu una din subsectiunile tronsonului 2B, intre Turda si Gilau", a afirmat Sgarcitu, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, lucrarile merg bine si in judetul Bihor, unde se executa lucrari de terasamente, de drenaj, constructii de poduri, viaducte. Singurele probleme nerezolvate sunt cele legate de exproprierile de terenuri.

Anul 2008 va insemna o adevarata provocare pentru Bechtel, in conditiile in care bugetul lucrarilor va creste de trei ori fata de acest an.

Comentarii (9)

  • nici nu stiu daca sa ma bucur ca o termina repede sau sa ma ingrijorez ca ar putea fi construita "in graba"...
    0 0
  • laurro
    !!
    cu o floare nu se face primavara ! ar trebui sa se mai construiasca autostrazi si in alte regiuni. si linii de centura pe langa marile orase. la bucuresti pe linia de centura, cu cateva pasarele construite s-ar rezolva in parte problama traficului de cosmar. dar pe cine intereseaza ? daca nu iese nimic pt guvernanti, nu se face nimic ! "fantele" expirat si depasit pe nume ORBAN, actul ministru al transporturilor, are altele de rezolvat. cum ar fi imbogatirea rapida, prin punerea in functii a oamenilor lui, indiferent de capacitatea pe care o au in a gestiona problemele transportului la noi. important este ca sistemul de MITA si SPAGI sa functioneze la capacitatea maxima !
    0 0
  • Pilgrim
    Pai daca nu o fac de mantuiala in graba vrei sa nu mai suga pe viitor bani de la buget cu contractele de reparatii??
    0 0
  • Terente
    Autobuze de scoala galbene?
    Misto ideea dar ar trebui sa va uitati mai atent in poza. Nu are nici o treaba cu Transilvania, cu Romania, cu Europa. E o poza din america (cu "a" mic) si din pacate nu are nici o legatura cu autostrazile noastre. Pentru autostrada asta NOI, romanii, am platit 120 mil. euro anul asta si tot ce primim sunt poze din america. Frumos.
    0 0
  • Marius
    Normal ca sunt in america..ca doar nu avem noi truck-uri de-ale lor in romania..oricum autostrada noastra o sa fie mai faina decat aia din poza..(eu si cu optimismul meu:) )
    0 0
  • Sebastian
    Autostrada
    Ideea este ca se face! Asta este foarte important! Cand va fi gata si cat de repede sau de incet se executa autostrada, aici cred ca nu putem noi sa ne bagam.
    0 0
  • tot eu
    faina poza din america! de la bunicu'?
    0 0
  • Poate se apuca si de autostrada Iasi-Tg.Mures ca sa faca legatura cu Transilvania.
    0 0
  • ar fi bine sa despagubiti si oamenii carora le luati pamanturile pt. constructia autostrazii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru