Avanpremiera: noul Hyundai i30

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 22.02.2007
Nu exista lot de fotografii oficiale care sa nu scape pe internet inaintea lansarii. Este si cazul lui i30, noul hatchback Hyundai.

Desi Hyundai a dorit sa pastreze discretia si sa ne ofere o supersurpriza in 5 martie prin dezvelirea oficiala a lui i30 la Geneva, pe internet au aparut deja primele fotografii extrase din lotul oficial al hatchback-ului coreean.

Vorbim de versiunea de serie a conceptului Arnejs, pe care coreenii l-au expus in premiera la Salonul Auto de la Paris. Masina a fost construita pe aceeasi platforma cu deja celebrul Kia Cee'd, prima masina 100% europeana a "fratilor" de la Kia, insa se asteapta ca noul i30 sa vina cu un nivel superior al componentelor caroseriei si habitaclului.

Comentarii (4)

  • seamana izbitor cu noul punto
    Nu sunteti de aceeasi parere?

    In special linia stopurilor din spate precum si botul masinii aduce foarte mult cu punto
    0 0
  • astia copiaza pe sparte
    incepand cu chinezii si terminand cu coreenii, tot ce este asiatic traieste din copiat, europeanu studiaza piata si gusturile. munceste de ii sare capul iar idiotii astia fura de rup,cred ca ar trebui stersi dupa fata pamantului
    niste natii de cretini
    0 0
  • AndreiRN
    Copietori drklui
    Adevarat. Americani copiaza pizza italiana si sosurile frantuzesti si nu detin nici macar licenta. Mamaliga romaneasca nu o copiaza nimeni? Ca sa studiat mult piata pt a o produce cu porumb american.
    0 0
  • kkt vasile
    hyundai i30
    coreeni e originali . degeaba vorbiti voi!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru