Bang&Olufsen produce noul sistem audio Aston Martin

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 15.09.2008
Noul sistem audio BeoSound pentru Aston DBS a fost proiectat de catre inginerii Bang&Olufsen.

Bang&Olufsen a proiectat un sistem audio special pentru noul Aston Martin DBS.  Acesta se compune din 13 incinte audio amplasate in zece locuri din masina. Sistemul BeoSound a fost proiectat special pentru constructorul britanic si este primul sistem audio unic nascut in cadrul colaborarii cu Bang & Olufsen. 

Pachetul B&O este potrivit fizic si acustic cu DBS, avand un design care, conform inginerilor Aston Martin urmareste calitatea inerenta si onestitatea materiala a interiorului unui Aston Martin. BeoSound DBS incorporeaza ICEpower technology si Acoustic Lens Technology, prin care se actioneaza tweetere motorizate pe fiecare parte a bordului pentru o dispersie orizontala a frecventelor inalte, pe un spectru de 180 grade.

Unitatea DSP a sistemului proceseaza semnalul digital si asigura experienta audio de calitate din vehicul. 

Via | Newspress

Comentarii (1)

  • Sebastiane,
    Sebastiane,
    Cand traduci un articol, rescrie-l si tu putin si lasa pe afara vrajelile de marketing precum "calitatea inerenta si onestitatea materiala" ca nici tu nici noi nu stim despre ce e vorba.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru