Banii pe Daciile comuniste vin in 2008

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 23.07.2007
Varujan Vosganian a anuntat ca despagubirile depunatorilor la CEC pentru masini Dacia se vor da din 2008.

Despagubirile pentru fostii depunatori de bani pentru autoturisme Dacia se vor face prin emisiune de titluri de stat, in prima jumatate a anului viitor, a anuntat ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, informeaza Mediafax.

Ministerul Economiei si Finantelor lucreaza cu CEC la definitivarea listei, deoarece nu toate persoanele au avut depunere completa, ci unele au avut depuneri partiale, iar unele si le-au retras”, a spus Vosganian.

Camera Deputatilor a decis, in 8 mai, ca persoanele fizice care au depus bani la CEC in vederea achizitionarii de autoturisme Dacia vor fi despagubite, urmand sa primeasca in 2008 titluri de stat.

Potrivit celor adoptate, persoanele fizice care au depus la CEC, pana la 1 noiembrie 1990, sume de bani pentru achizitionarea de autoturisme Dacia, vor primi in 2008 titluri de stat cu maturitate intre 1 si 2 ani.

Comentarii (4)

  • mai bine le dadeau loganuri
    0 0
  • Cosmin
    titluri de teapa nu de stat
    mai bine dadeau banii nu actiuni la firme falimentare. cuponiada II
    0 0
  • tapa
    ...cred ca o sa le dea o .... mare teapa...
    0 0
  • hahaha
    am mai vazut logan...dar nu 1300 in most wanted :x ma intreb cum fac rost de ea?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru