Bentley dezvaluie Brooklands

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 06.03.2007
Bentley a prezentat la Geneva, in premiera mondiala, noul model Brooklands, denumit dupa legendarul circuit din anii '20.

Surpriza Bentley la Geneva. Britanicii au prezentat, in premiera mondiala, modelul Brooklands. Este vorba de un coupe realizat in clasicile proportii britanice, dupa cum au declarat producatorii englezi.

Denumirea lui a fost data dupa legendarul circuit englezesc din Surrey, locul in care Bentley si-a facut un nume in motorsport in anii '20. Noul model Brooklands a reusit sa pastreze clasica infatisare Bentley, chiar daca au fost folosite formele moderne ale liniilor de design. La exterior, panorama este incheiata prin masivele jante de 20 inch.

Interiorul pastreaza linia luxului cu care ne-a obisnuit Bentely. Pielea si elementele din lemn domina atmosfera interiorului, in acelasi timp, locurile din spate ofera un spatiu generos pasagerilor, asemenea limuzinelor.

Un propulsor V8 supraalimentat, de 6.75 litri, construit complet din aluminiu genereaza o forta de 500 cai putere. Bentley va construi Brooklands in 505 exemplare, iar primele livrari se vor face in 2008.

Comentarii (4)

  • pur si simplu oribil
    0 0
  • pur si simplu o bijuterie !
    0 0
  • Stefan
    tanc
    Parca nu era legal sa circuli cu tancu prin centru..
    0 0
  • mai mult decat impunator
    sincer, e imens, dar da clasa, se respecta constructorul, e "putin" mai mare ca modelul continental :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru