Bertone scoate model sport pentru SUA

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 30.05.2007
Casa italiana intentioneaza sa produca impreuna cu BMW un model sportiv pentru piata americana.

Dupa ce Fiat a refuzat planul de reabilitare a constructorului italian Bertone , managerii companiei au trebuit sa vina cu un nou plan de supravietuire si reabilitare a companiei.

Strategia casei italiene Bertone a inceput cu inlocuirea in pozitia de director general a Ermelindei Bertone cu fiica sa Barbara Bertone. Scopul Barbarei este sa asigure locurile de munca din cadrul companiei. Bertone nu a mai avut un contract important din 2005 cand s-a terminat productia la versiunile Opel Astra coupe si cabrio.

Cei 1500 de angajati au fost platiti din fonduri guvernamentale. Subventiile guvernamentale pentru Bertone vor fi epuizate pe 11 iulie, fapt pentru care noua conducatoare a companiei lupta pentru incheierea unui acord cu BMW, pentru construirea unei model sport pentru Statele Unite.

Un purtator de cuvant de la BMW a relatat ca producatorul bavarez nu lucreaza la dezvoltarea unui model sportiv cu Bertone, dar nici nu a negat posibilitatea unui parteneriat pentru productia acestuia.

Comentarii (2)

  • Ar fi pacat ca o mare casa de design sa dispara de pe piata!!! Bafta in gasirea unui colaborator...
    0 0
  • AndreiRN
    Absurd
    1500 de angajati tinuti pe bani statului fara sa produca nimica??? Irational. Numai la italieni se poate intampla. Nu este de mirare ca industria italiana este asa de superficiala. De aceea au succes designeri independenti care lucreaza la contract.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru