BMW 335xi in martie?

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 16.11.2006
Martie va aduce pe piata una dintre cele mai interesante berline construite vreodata de BMW: 335xi. In meniu, motor de 300 de cai si tractiune integrala.

BMW vizeaza introducerea, incepand cu luna martie a anului viitor, al uneia dintre cele mai performante berline cu tractiune integrala proiectate vreodata. Este vorba de 335xi, care va primi sub capota noul motor cu sase cilindri pe benzina de 3.0 litri echipat cu doua turbocompresoare.

Puterea maxima se va invarti in jurul valorii de 300 de cai insa, promit cei de la BMW, consumul va ramane la cote acceptabile datorita unui sistem complex proiectat recent care ii va permite noului motor sa atinga un grad de eficienta si un randament foarte inalte.

Comentarii (1)

  • dr muresan adi
    Bmw m5
    da e o versiune dar cel mai mult conteaza pretul ce va fi comunicat la o data ulterioara,ca posesor de M5 nu cred ca ne poate oferi ceva nou .Daca apare si in Romania varianta OCCIDENTALA nu cea pentru EST atunci voi cumpara din romania , daca nu o luom pentru neveste din GERMANIA ,sa auzim numai de bine.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru