BMW a scos 10.000 de sibieni in strada

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 13.06.2007
10.000 de sibieni au fost prezenti la concertul organizat de BMW in cadrul programului "Zilele BMW la Sibiu".

Automobile Bavaria, importatorul BMW si MINI in Romania, a organizat un concert live la Sibiu. Printre invitatii din Piata Mare s-au numarat Stefan Banica Jr., Voltaj si Tudor Chirila cu Vama. Reprezentatiile live au adunat, potrivit oficialitatilor, aproape 10000 de oameni, situand astfel concertul in topul evenimentelor din acest an.

"BMW Music Live 2007” face parte din programul “Zilele BMW in Sibiu”, ce s-a desfasurat in perioada 4-9 iunie si a fost derulat de Automobile Bavaria, cu sprijinul dealerului sau local, Bavaria Cars. Automobile Bavaria este partener oficial al programului “Sibiu, Capitala Culturala Europeanã”, oferind vehiculele pentru transportul rutier pe durata desfasurarii acestuia.

Michael Schmidt, Director General al Automobile Bavaria, a declarat: "Este o onoare pentru noi sa sustinem acest proiect, prin care Sibiul isi redobandeste locul in familia oraselor culturale europene. Personal ma simt deosebit de legat de acest oras, in care mi-am inceput activitatea dupa intoarcerea in Romania."

In cadrul contractului de sponsorizare, Automobile Bavaria s-a angajat sa asigure mijloacele de transport rutier pentru evenimentele organizate pe parcursul anului 2007.

Limuzinele BMW, autocamioanele MAN si autocarele Neoplan asigura transportul oficialitatilor, invitatilor si echipamentelor.

Comentarii (1)

  • AAAAAAA....
    Si le-a dat la toti cate un X5, nu?:D Abia atunci ziceam si eu performanta... ca asa si la mare la cate un concert se aduna prostimea cu miile...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru