BMW M3 Pro-Active: 530 CP!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 31.01.2007
Atomic! 530 de cai putere pentru un BMW M3 preparat cu ingrediente estetice care vin in principal de la Hamann si AC Schnitzer.

Germanii de la AC Schnitzer si Hamman si-au aliat fortele pentru a dezvolta una dintre cele mai interesante aparitii in universul tuningului din acest an: M3 Pro-Active

Look-ul masiv al masinii este determinat de jantele de 20 de inch care gazduiesc un sistem de franare halucinant, cu discurile de 380 mm si 345 mm. Sistemul de suspensii a fost optimizat, venind cu un kit de suspensii adaptive KW.

Insa marele pariu al exemplarului din imagine este legat de posibilitatile sale tehnice, motorul cu sase cilindri de 3.2 litri primind bonus un turbocompresor care ii ridica puterea la nu mai putin de 530 de cai.

Comentarii (2)

  • kostin
    Belea !!!
    Belea!!! Tre' intai sa inveti sa o conduci, daca nu te pierde, sau mai rau . Da' oricum, po' sa ma uit doar la poze, ca cine are bani de ea :-)))))
    Dac-as avea, maine mi-as lua . Doua !!!
    0 0
  • cutremurator de frumoasa
    cred ca si mie mi-ar sta frumos cu ea in curte sau si mai bine pe traseu la niste liniutze sau ceva mai mult ca la cati cai are nu stiu cate ar sta in fatza ei.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru