BMW - "Portocala Mecanica"

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 30.01.2007
Lumma Design continua povestea din cartea lui Anthony Burgess sau filmul lui Stanley Kubric, realizand o noua "Portocala Mercanica" din BMW M5.
Tunerii germani de la Lumma Design au pus mana pe un BMW M5 si l-au transformat in ceea ce se numeste LUMMAnator Spectacular CLR 500 R-S.

Metamorfoza in acest monstru s-a facut printr-un kit al caroseriei care ne aduce aminte de „Portocala Mecanica”, o redesenare a interiorului si prin implementarea elementelor caracteristice masinilor de curse. Cumuland aceste eforturi ale specialistilor de la Lumma ajungem la un M5 de 560 cai putere cu o viteza maxima de 327 km/h.

Printre modificarile esentiale se numara folosirea unui sistem de evacuare specific masinilor de curse si setari ale motorului menite sa imbunateasca performantele. Kit-ul caroseriei a fost proiectat pe baza testelor aerodinamice facute in tunelul de aer. Giganticele jante de 21 inch implinesc imaginea lui BMW CLR 500.

Comentarii (2)

  • cool
    best m5
    0 0
  • splendid
    super tare frate ....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru