BodyGard-brelocul minune!

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 12.12.2006
A aparut brelocul de chei multifunctional pentru masina. Poate fi folosit ca briceag, ca spargator de geam, ca lanterna sau alarma sonora.
Compania elevetiana Swiss+Tech a lansat pe piata un dizpozitiv auto multifunctional, BodyGard. Dispozitivul incorporeaza cinci elemente, fiecare dintre ele avand o functionalitate aparte.

BodyGard este conceput pentru a ajuta soferii in diverse situatii limita cand se afla in masina. Printre functiile sale se gaseste un dispozitiv care este conceput sa sparga geamul masinii daca acesta se blocheaza in timpul unui accident sau incendiu sau din orice cauza neprevazuta.

De asemenea, BodyGard are prevazuta o lama cu functionalitate de briceag pentru ca soferul sa poata taia centura de siguranta, intr-o situatie limita bineinteles. Alarma sonora, dispozitiv care emite o lumina rosie de alerta si lanterna intregesc acest dispozitiv care poate fi atasat ca breloc la chei. Vi se poate parea ciudat ca un simplu breloc sa fie conceput pentru atat de multe functionalitati. Vi s-ar putea parea bizar, dar scopul elevetienilor a fost sa produca un breloc de chei care poate sa ofere soferului sansa de a se elibera din masina cat mai repede in cazul unui accident.
BodyGard contine si dispozitive care ajuta la alarmare in caz de ajutor sau la indepartarea unor atacatori.

Materialele din care este fabricat acest produs sunt de calitate superioara pentru a putea rezista cat mai mult. Pretul unui BodyGard ajunge la 15 dolari.

Comentarii (2)

  • interesant
    dar ce te faci daca pustiul de 5 ani sau blonda din dreapta intreaba "Dar asta ce face?" si apasa pe butonul de spart geamul?... ar trebui sa aiba un sistem de siguranta, un cod de taste sau ceva. Dar atunci devine dificil de utilizat in situatii limita.
    0 0
  • razvan
    mishto
    dar ce te faci cand vecinu are boala pe tine si detine asa ceva??? sa cand hotul detine asa ceva???? mishto rau....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru