Bowler a semnat un acord de colaborare cu Land Rover

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 23.06.2012
Bowler, constructorul britanic de automobile off-road performante a semnat un acord de colaborare cu Land Rover oficializând astfel un parteneriat ce durează de 25 de ani.

Bowler este un nume cunoscut pe scena competițiilor off-road. Firma din Marea Britanie folosea modele Land Rover pe care le transforma în automobile de curse specializate folosite în competiții ca rally-raid-ul Dakar sau Baja 100. Bowler are o istorie de 25 de ani, primele modele modificate fiind bazate pe Land Rover Defender.

Cele mai recente modele create de firma din Derbyshire sunt Bowler EXR și EXR S. Aceste modele sunt bazate pe Range Rover Sport, dar au fost transformate în automobile de curse. Versiunea S este însă perfect legală pentru uzul de zi cu zi, fiind răspunsul companiei către clienții care își doreau un Bowler cu care să poată meargă zi de zi. Puterea este asigurată de motorul V8 de 5.0 litri capabil să ofere 550 CP.

Bowler a semnat un acord cu Land Rover pentru a oficializa colaborarea dintre cele două fime britanice. Acest acord deschide calea către noi modele Bowler și sigilează un parteneriat de durată. "Suntem încântați să anunțăm acest parteneriat ce va avea beneficii pozitive atât pentru Bowler cât și pentru Land Rover", a spus Drew Bowler, managerul companiei.

Acordul prevede ca Bowler să aibă acces direct la resursele și facilitățile Land Rover.

Via | autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru