Bugatti Veyron se vinde ca painea calda in Anglia

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 24.07.2007
Cel mai mare numar de exemplare Bugatti Veyron vandute pana in prezent se inregistreaza in Anglia.

Bugatti Veyron a facut furori in randul pasionatilor auto din intreaga lume iar cererea pe intreaga piata europeana si nu numai, a fost neasteptat de mare. Se pare insa ca cele mai multe exemplare ale exoticului supercar au fost vandute in Anglia si nu in Dubai, California sau Monaco.

Aceasta performanta a fost inregistrata de Jack Barclay, cel mai vechi redistribuitor Bentley care inca isi desfasoara activitatea. Barclay, specializat in vanzarea modelelor Rolls Royce, Bugatti si Bentley inca din 1927, ofera clientilor o mare varietate de automobile: de la supercar-uri exotice pana la masini de epoca.

Pana in prezent Bugatti Veyron a fost vandut in 152 de exemplare dintre acestea, 27 fiind distribuite de Jack Barclay in Anglia. Din totalul de 300 de exemplare care vor fi produse de Bugatti, 60 vor fi preluate si vandute de Jack Barclay.

Comentarii (13)

  • georgedaniel
    da...ce sa zic...
    vai de capu ei...
    0 0
  • da
    Place........ are ceva intaresant.
    0 0
  • carcotasul de serviciu
    Mmm...
    ...e copiata dupa Dacia.
    0 0
  • Lucian Ionut
    gurita mica
    da vai de capul ei de masina atinge doar 406.5 Km/h asa ca cei in nestiinta de cauza sa isi mai tina gurita ca habar nu au pe ce lume traiesc , ceea ce vedeti in magine este cea mai rapida masina din lume ca sa nu mai spunem de dotarile pe care le are masina...daca vreti cu adevarat sa vedeti de ce este in stare masinuta asta si ce are pe ea cautati clipul de prezentare sau testul facut de cei de la top gear
    0 0
  • Lucian Ionut
    test Bugatti Veyron
    http://www.youtube.com/watch?v=NMBCw6fJfEA scuzati am gresit un pic nu prinde 406.5 km/h ci 407.5 apasati pe link sa vedeti testul :))
    0 0
  • carcotasul de serviciu
    pt. Lucian
    Vezi, da un refresh, ceva, ca ai cam ramas in urma... Se zice ca Ultima GTR l-a detronat pe Bugatti de ceva timp: http://www.ultimasports.co.uk/records/part6.html. Si nici nu e copiata dupa Dacia...
    0 0
  • design
    Asta pare inspirata din audi rosenmayer.
    0 0
  • inginerul
    pentru carcotasul..
    1.aia nu e masina,e cart.masinile de curse audi(auto union) bateau peste 400 de km pe ora inainte de al doilea razboi mondial.
    2.aici se vorbeste de top speed iar in linkul tau se vorbeste de accelerari.
    3.nu stii nimic.mai citeste si nu mai compara un cart cu o bijuterie de 2 tone
    0 0
  • Lucian Ionut
    hahaha pt carcotasul
    mah din cate am vazut eu in acel mic si patetic videoclip nici nu au avut tupeul de la Ultima GTR eu nu am vazut numele de bugatti veyron, in plus nu am vazut nicaieri ca au testat viteza maxima dati un videoclip care arata viteza maxima testata ca pe bugatti veyron si dupa aceea puteti vorbi pana la noi ordine gurita mica si joc de glezne :))
    0 0
  • Lucian Ionut
    :)
    ca sa nu mai zic ca cei 700 de cai ai lu Ultima GTR nici nu se poate compara cu cei 1001 cai ai lui bugatti veyron deci ...trage singur concluziile carcotasule care din ele este cea mai rapida masina
    0 0
  • gura mica partzotasule
    mai copii... avionu lu unchiu tiriac prinde mai mult ca astea!!!! am mers io cu el la paine si a prins mai mult!!! daca am vorbi serios sa stii carcopampersule ca nu se poate compara nicicand o masina de serie omologata pentru drumul de la BOBOLIA la COPSA MICA cu un dragster sau cu avionu lu ABRAMOVICI sau cu TGV-u lu mamaie!!!!!capisci?
    0 0
  • nu stiti nimic cu totii
    Bugatti Veyron...407kmh 253mph parka
    Au zis ca e cea mai rapida masina de strada legala (adica care poti merge legal pe strada) asa ca ultima gtr nu crek poti sa mergi pe strada prin germania sau whatever asa ca bashty.MAI CITITI ZIARELEnik nu stiti ca alea de la nascar prind mult mai mult de 407 kmh da nu poti sa le conduci in california de exemplu, ca te buleste politia
    0 0
  • Razvan
    ?
    Da,dar la 407 la ora ramane fara benzina in 10 sau 12 min parca,deci ce castigi prin viteza pierzi cand te duci cu canistra la benzinarie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru