C-Klasse Coupe, in Brazilia

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 18.07.2006
Tendinta constructorilor de a isi fabrica modelele in afara Europei tinde sa devina obisnuinta. Viitorul C-Klasse Sport Coupe va fi produs in Brazilia.

Mercedes nu va mai produce C-Klasse Coupe Sport in Germania. Uzina care va avea onoarea asamblarii acestui model va fi, incepand cu prima parte a anului 2007, Juiz de Fora, care se afla in Brazilia. Viitoarea generatie a modelului german va deveni astfel exclusivitatea Americii de Sud, la fel cum Mercedes ML se fabrica in Statele Unite.

Uzina Juiz de Fora a gazduit pana acum fabricarea lui C-Klasse, situl de productie de la Sindelfingen (localitatea germana unde se producea pana acum C-Klasse Sport Coupe) urmand sa preia constructia viitoarei generatii C-Klasse.

Aceasta delocalizare va permite, cel putin in ceea ce priveste tarile din Uniunea Europeana, mentinerea la un nivel redus a preturilor pentru viitorul coupe al casei Mercedes.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru