C-Metisse Concept. Oficial!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 06.09.2006
Iata primele imagini si informatii legate de conceptul C-Metisse, pe care francezii de la Citroen il vor prezenta la Salonul de la Paris.

Dupa ce acum cateva zile se afla la stadiul de zvon, C-Metisse Concept este acum oficial. Iata primele fotografii oficiale ale prototipului francez.

Partea frontala dominata de blocurile optice oblice fine, calandrul construit inteligent si prizele de aer laterale foarte largi. Nu ne ramane decat sa speram ca viitoarele modele ale gamei constructorului francez vor dispune de aceasta semnatura stilistica.

Din profil, Citroen C-Metisse Concept afiseaza proportii putin intalnite la un model francez. Linia lunga a capotei, parbrizul foarte inclinat, acoperisul dinamic si spatele circular denota exact ceea ce francezii au vrut sa sublinieze prin acest concept: sportivitate maxima.

Trecem la detalii. Oglinzile retrovizoare stilizate, jantele superbe si elementele cromate, usile Lambo style si cockpit-ul cu adevarat futurist imbogatesc zestrea estetica a modelului.

Comentarii (2)

  • cristi
    superb
    Este ceva superb. Sincer... nu ma asteptam la asa ceva din partea celor de la citroen.
    0 0
  • Da de ce nu te asteptai??Asa a fost mereu citroen!!
    DSa ati fost voi orbiti de bmw si alte chesti sinistre!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru