C4 Picasso: sesiune foto

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 07.09.2006
AutoMarket va prezinta in premiera in Romania 135 de fotografii care surprind in cele mai mici detalii noul monovolum cu sapte locuri al celor de la Citroen.

Cele mai importante informatii referitoare la noul C4 Picasso – noul monovolum cu sapte locuri al francezilor care se va alatura in gama lui Xsara Picasso – au fost deja facute publice odata cu lansarea oficiala. Ei bine, Citroen recidiveaza si lanseaza un intreg megaalbum de peste 100 de fotografii cu noul model.

Sa recapitulam: noul C4 Picasso are 4600 mm in lungime, 1830 mm in latime, 1660 mm in lungime si dispune de un portbagaj de 576 pana la 1951 de litri. Estetic, vorbim de aceeasi linie cu care Citroen ne-a obisnuit in ultima vreme, baza fiind – evident – modelul C4.

Elementul care il individualizeaza pe C4 Picasso este amplul spatiu vitrat: 6.4 metri patrati de geam transparent. In interior, noul model preia din nou tema lui C4 (volanul cu partea centrala fixa este indiciul suprem in acest sens). Sunt numeroase elementele care cresc gradul de functionalitate, de la mini-frigider pana la sistemul de climatizare cvadri-zona.

In ceea ce priveste motorizarile avem doua propulsoare pe benzina (1.8 16v/127 CP si 2.0 16v/143 CP) si doua diesel (1.6 HDi/110 CP si 2.0 HDi/138 CP).

Destule vorbe, sa trecem la fotografii.

Enjoy!

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru