Camioanele vor putea circula de maine

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 24.07.2007
Restrictia de circulatie pentru autovehiculele cu o masa mai mare de 7.5 tone va fi ridicata maine in unele zone.

Interdictia de circulatie pe drumurile publice a autovehiculelor cu masa totala mai mare de 7.5 tone va fi eliminata, incepand de miercuri, in majoritatea zonelor si va ramane valabila doar pentru judetele avertizate cu cod portocaliu, a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

"Restrictiile de circulatie pentru mijloacele auto care au o capacitate maxima de 7.5 tone raman valabile in judetele avertizate cu cod portocaliu, in rest ele se elimina", a spus Nicolaescu. Restrictiile de circulatie pe calea ferata vor fi insa mentinute, diferentiat, in urmatoarele 24-48 de ore, iar trenurile vor avea in continuare intarzieri, a aratat Nicolaescu.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a interzis circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata de peste 7.5 tone pe toate drumurile nationale, judetene si autostrazi, in intervalul orar 11-20, pentru a preveni deteriorarea asfaltului ca urmare a caniculei.

Au fost exceptate doar autovehiculele care transporta apa si produse alimentare de baza.

Avertizarea cu cod rosu va fi ridicata marti seara, la ora 21.00, iar codul portocaliu va fi restrans pentru sase judete si municipiul Bucuresti, pana miercuri seara ora 21.00.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru