Caparo T1 la Goodwood

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 28.06.2006
Ultima senzatie in domeniul supercar-urilor este Caparo T1, masina de strada care ajunge in 2.5 secunde de la 0 la 100 km/h. Ea va fi prezentata oficial la Goodwood.

Caparo T1, modelul inspirat 100% din tehnologia Formulei 1, isi va face debutul oficial la Festivalul Vitezei de la Goodwood.

Produsul creierelor luminate care au fabricat modelul McLaren F1, Caparo va fi expus in paddock-ul supercar-urilor prezente la Goodwood intre 7 si 9 iulie. Totusi, modelul britanic nu va fi pus la lucru, acest lucru putand avea loc de abia la editia de anul viitor a Festivalului. Pana atunci, compania va trece printr-un program complex de testare a noului model.

Caparo T1 este primul model de sosea care ajunge la un raport putere/masa de 1000 CP/tona. Pentru a va face o idee, aflati ca aceasta cifra este dubla fata de cea a lui Bugatti Veyron. In plus, modelul britanic ajunge de la 0 la 100 km/h in 2.5 secunde. Practic, avem de a face cu o masina de Formula 1 cu plafon. Iar cand puterea vine de la V8 de 2.4 litri supraalimentat, sunetul nu va lasa nici el de dorit.

Odata lansat pe piata, noul model va costa in jur de 240.000 de euro. “Value for money”, cum ar spune britanicii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru