Carlos Ghosn, in vizita la Basescu

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 09.10.2007
Presedintele Renault-Nissan se afla in Romania si a efectuat o vizita oficiala la Palatul Cotroceni.

Presedintele Renault-Nissan Carlos Ghosn a venit in Romania si a fost primit de presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni.

Ghosn a declarat ca istoria Renault in Romania este una de succes, apreciind ca acest fapt se datoreaza si modului in care Guvernul si seful statului au stiut sa sustina un astfel de investitor strain.

Potrivit unui comuinicat al Presedintiei, Traian Basescu a apreciat activitatea firmei Renault in Romania, precum si buna colaborare dintre partea romana si cea franceza, anunta Mediafax. "La randul sau, domnul Carlos Ghosn a aratat ca istoria Renault in Romania este una de succes, adaugand ca acest fapt se datoreaza si modului in care Presedintele si Guvernul Romaniei au stiut sa sustina un investitor strain de talia acestei companii", se arata in comunicat.

Conform comunicatului, Traian Basescu si presedintele Renault–Nissan au subliniat interesul comun pe care il acorda activitatilor de cercetare – dezvoltare si inovare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru