Comentarii (33)

  • ALX CT
    LOL
    AM si eu o intrebare i a 3-a poza e o masina sub un autobuz facuta PRAF,m-i se pare mie sau ce cumva VOLKSWAGEN PASSAT (ala nou)ca daca e o sa dea foarte rau firmei VW la capitolul siguranta,doresc TUTUROR deputatilor si senatorilor si parlamentarilor corupti sa pateasca ca cei din poze dar in cazul lor ei sa DEA COLTU.Va salut si va doresc toate cele bune
    0 0
  • george
    PLINA LUMEA DE EXPERTI
    Putea sa fie orice alt autoturism in locul presupusului Passat...cand trece un autobuz/autocar de 20 de tone cu 80 km/k peste acel autoturism la fel se face...sau chiar mai rau daca vorbim de vreo chinezarie ceva...Ca sa reziste cat de cat onorabil unui asemenea impact, masina ar trebui sa aiba vreo 2 - 3 tone...dar atuncea ar trebui sa ai grija cum mergi ca nu mai ai frane si stabilitate ca lumea si o scapi in prapastie/parapet de unde te infiaza Paula...
    0 0
  • hahaha
    Oricum , orice vw e mic KK !
    0 0
  • 100% din masini sunt cutii ale mortii in asemenea cazuri
    100% din masini sunt cutii ale mortii in asemenea cazuri - poate doar un H2 ar fi ceva mai bun. Evident ca un Q7 este mai bun decat o masina micuta, dar cand te loveste un TIR cu 100 km pe ora, nici in Q7 nu prea mai ai sanse. Daca te incalzeste cu ceva si ala din TIR moare. Daca ai avea tanc sau macar un H2, asa cum spuneam, mai ai ceva sanse.
    0 0
  • morti
    ma mir cum poate sa nu fi murit nimeni, ca la cum arata unele masini, nu prea par sa fi existat supravietuitori.......
    0 0
  • daniromail
    Cam rau
    Nasoala treaba! Dar ma intreb: La ce se holbau soferii, sau unde le era atentia de s-au lovit atatia? Pe o vizibilitate redusa... si viteza redusa. Mi se pare normal, nu? Si am si eu o propunere pentru admin: sa se editeze toate comentariile in care sunt folosite expresii gen: mai frate esti idiot, prost, cretin, etc. iar daca aceste comentarii au fost postate de catre useri, acestia sa fie avertizati in legatura cu problema mai sus amintita. Am credinta ca acest site nu este locul in care baietii de cartier isi arata "muschii" sub protectia unui anonimat. Va multumesc!
    0 0
  • Cosmin Vilcu
    Ce face ploaia
    Daca ploua de 3 ori pe an, s-au speriat :)
    0 0
  • citesc articolul : >> Accidentul in lant se pare ca a facut 6 victime, alte 347 de persoane implicate in accident fiind grav ranite, dintre care 3 in stare critica.
    0 0
  • R.I.P
    Si asta s-a intamplat la 10 zile dupa ce a intrat in vigoare un nou cod rutier in Emirate......Din cate am inteles, acolo e un pericol sa fii pieton sau sofer....se conduce mai rau decat in India , iar fiecare localnic are cel putin un pistol....
    0 0
  • ...
    Pe E.A.U. news scria:'' 200 cars,141 injuries,8 deaths,25 cars burnt!''
    0 0
  • Nasol
    Nasol moment, desi nu ii compatimesc, conduc ca niste descreierati. Oricum au banuti de alte masini :D
    0 0
  • andrei M
    arabi dobitoci
    la cat de dobitoci sunt arabii probabil pt ei viteza redusa in conditii de ceatza inseamna vreo 120 km/h,pacat ca au murit doar 6 .P.s:n-am nimic cu arabii ,dar stiu din proprie experientza ca n-au pic de respect pt regulile de circulatie.
    0 0
  • Raspuns la comment #1, #2 si #4
    Nu e suficient ca masina sa ramana intacta - conteaza si deceleratia (acceleratia negativa). Au fost mult cazuri de accidente in care pasagerii aveau centura, dar fiindca nu s-au deschis airbagurile, s-a produs ruperea coloanei la baza craniului.Acesta e unul din motivele pt care nu inseamna ca un Jeep e mai sigur ca un autoturism. Evident, daca esti strivit, atunci nu se mai pune problema ruperii coloanei s.a.m.d.
    0 0
  • stirea zilei de ieri
    Asta s-a intamplat ieri, 11.03.2008, asta asa ca idee. Diferenta de fus orar intre Abu Dhabi si Bucuresti este de 2 ore, repectiv GMT+4. In rest numai de bine.
    0 0
  • george
    PENTRU HVN
    Ai dreptate...asta am spus-o in postul de la articolul dar fara detalii suplimentare: http://www.automarket.ro/stiri/suv-urile-au-nevoie-de-acoperisuri-mai-sigure-10126.htmlChestia de care vorbesti tu se numeste in limbaj de specialitate fractura de baza de craniu. Asta a patit Dale Earnhardt Sr. dupa un accident pe care specialistii l-au catalogat de gravitate redusa. Dupa faza asta, dispozitivul HANS a devenit obligatoriu...
    0 0
  • CRISTI 13
    Uitativa le testele care s-au facut de-a lungul timpului,au ajuns la concluzia ca jeepurile sant cele mai instabile si nesigure.
    0 0
  • turistu'
    mobilele astea...
    Dragilor eu m-am intors de curad exact de acolo...si chiar unul dintre ultimile drumurile le-am facut exact pe traseul ala(am fost la minunata noastra ambasada de rahat din abu dhabi-cuib de "iepuri" pt cunoscatori)si va pot spune ca vorbesc aia incontinuu la telefon si mai ales la volan,de se plictisesc baietii,si e foarte usor sa se intample ce s-a intamplat! Pacat de mortii aia,chiar nu au avut nici o sansa sa scape la viteza si aglomeratia aia!
    0 0
  • nu inteleg de ce alX ct si alex au spus tot felu despre vw... findka la testele euroncap viteza este 64km/h.. ji la viteza aia passat are 5 stele.. mda.. iar audi Q7 are 4 stele(intrati p www.euroncap.com).. despre hummer nu stiu foarte multe dar am vzt si poze ku hummer kare era varza... asa ka gandestete ka la viteza ku kare mergi p autostrada sa zicem un 110km/h(aproape dublu din viteza de la testele euroncap) si sa nu spunem ka mai mergi si ku un autobuz... kare are nush kate tone... nu mai scapi ku bn nici dak ai hummer sau audi Q7.. in fn... yo am vrut sa spun ka degeaba spune ka vw este un kk findka nu se poate spune ka alte masini ar fii mai bune la accidetul ala...
    0 0
  • CIA + FBI
    comunicat.
    speram sa fi fost numai membrii Al-Quaida implicati in accident ...!!!
    0 0
  • lol
    n-as fi vrut sa fiu cu dacia mea prin preajma :D
    0 0
  • Multi incompetenti
    Tot felul de redusi mintal posteaza pe aici. Incepand de la primul si continuand cu cei care posteaza despre VW diferite aberatii. Pe acest forum nu este nici un admin, care sa faca putina curatenie printre acesti cretini care fac cu totul alte posturi decat cele legate strict de ceea ce s-a intamplat?? Pacat!!!
    0 0
  • stop.viata are prioritate
    mda...
    asa ceva se intmpla mai in fiecare zi...in toate colturile lumii.
    0 0
  • poftim siguranta
    ce sa spun, vw e rahat? mai mereti undeva. poftim hummerul!

    http://pictures.topspeed.com/IMG/crop-460x311/crash-1_0w.jpg
    0 0
  • ALX CT
    @raul
    Prietene 1) am intrebat dak masina aia e VW,ca nu o recunosc si eram curios si 2) ceea ce am zis la sfarsitul commentului multii o gandesc dar doar cativa o scriu,si apropo "Tot felul de redusi mintal posteaza pe aici" cred ca tu esti singurul de acilea,noi restu nu ne-am jignit asa ca daca nu iti convine nu mai posta si numai jigni K? O ZI buna si aveti grija pe sosea ce faceti :)
    0 0
  • ALX CT
    sunt un dobitoc!
    0 0
  • ALX CT
    LOL
    Am impresia ca impostorul de mai sus are pana in 10 ani,altfel nu imi explic comportamentul si commentul lui.Va salut
    0 0
  • :(
    Nu conteaza ce nationalitate sant dar e naspa rau se poate antanpla orcui
    0 0
  • LilShaq
    arabi, ce poti sa le faci
    Trebuie sa recunoastem ca arabii sunt foarte agitati la volan. chiar aici am vazut niste filmulete cu stilul lor magnific de condus. am si mers cu multi. un sfat, nu mergeti prin maroc cu taxiul :)). si mai am si alti prieteni arabi aici, care conduc tico de exemplu de parca ar avea 5 stele la euroNCAP si 250 cai. asa ca... oricum e pacat ce se intampla. mai tin minte un accident pe un autobahn acum niste ani, tot asa. trecusem prin zona aia cu 5 minute inainte de nenorocire. mare noroc...
    0 0
  • dagwod
    daca aveam ferrari treceam pe sub tir!!
    daca aveam hummer si daca aveam ferrari si daca aveam mai stiu eu ce...... comentarii de kkt! ideea e acidentul in sine nu ce masina era mai buna! in cazul ala probabil ca un TANC sau un TAB! ca sunt blindate!!! oricum asemenea accident e de domeniul Hollyowood..... doamne fereste sa ajungi in mijlocul unui asemenea incident!
    0 0
  • Pt alex
    Esti un idiot maaaa ! Daca tie nu-ti plac masinile germane e treaba ta . Sant curios ce kkt conduco tu sau sa te intreb daca ai permis sau macar o bicicleta ?
    0 0
  • Alynnn
    Tot pt alx
    Dak spui ca vw e kk...atunci de ce toata lumea il cumpara sau doreste sa aiba unul(e lumea nebuna si nu stim noi??)...sau probabil tu esti unul care si-a luat "limuzina" logan si acum se da cu capul de pereti ca nu a ales un vw la mana a doua(2003-2005), cu aceeasi bani..cu respect, sorry de off topic
    0 0
  • ovidiu
    Tot ptr. Alex
    Gagiule,noroc de loganul tau ca mai iesim si noi in lume...in rest salutari celor cu masini!!!
    0 0
  • accident teribil
    Nu este de mirare ca s-a produs acel accident.In viata mea nu am avut ocazia sa intalnesc atata ceata ca acolo la diverse ore , ziua sau noaptea.Accidentul a avut loc in data de 11.03.2008, dimineata.Seara, la ora 19.00 am plecat din Dubai spre Abu-Dhabi, nestiind ce s-a intamplat dimineata.Am vazut doar la un moment dat , pe marginea autostrazii multe microbuze care aratau nasol de tot.Chiar ma intrebam ce anume s-a intamplat de sunt atat de multe masini avariate destul de grav.La felul in care conduc, nu trebuie sa mire pe nimeni.Vorbitul la telefon in timpul condusului si viteza ff mare este sport national in ciuda faptului ca au soselele impanzite cu radare fixe, extrem de capabile.Ii doare exact la bascheti.Au super masini si alearga super tare cu ele, in special cu jeep-uri ( V8-urile pe benzina sunt sport national acolo ).Nu uitati ca in Emirate este inregistrata cea mai mare rata a accidentelor soldate cu morti de masina din lume.Cred ca asta spune tot.Daca ajungeti pe acolo, aveti mare grija.In rest numai de bine despre acele locuri.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru