Casa Poporului, expozitiunea

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 06.11.2006
Ieri a avut loc in fata Casei Poporului o demonstratie cu Grand Tourisme care prefateaza etapa de FIA GT ce se va tine la Bucuresti in luna mai a anului viitor.
Asa cum v-am anuntat in urma cu cateva zile, ieri a avut loc in centrul Capitalei, mai precis in fata Casei Poporului, cel mai important eveniment automobilistic din Romania in acest an.

Federatia Internationala de Automobilism a organizat un eveniment menit sa fie avanpremiera etapei internationale de GT din mai 2007 de la Bucuresti. La eveniment au participat patru dintre cele mai scumpe masini de curse din lume, fiecare model valorand aproximativ un milion de dolari.

Cele mai stralucitoare masini prezente la demonstratie au fost Mercedes Benz CLK–GTR si Ferrari F40. Despre performantele acestor masini de curse va putem spune ca ating suta de kilometri in 3-4 secunde si au viteze maxime ce depasesc 350 km/h. Alaturi de acesti monstri au participat si doua Dacii Logan care particopa in Cupa Logan din Germania. Printre invitatii de seama ai demonstratiei s-a numarat si fostul pilot de Formula 1 Karl Wendlinger.

Demonstratia pentru public, care a avut acces in spatiul de vizionare din jurul traseului, a marcat primul moment a evenimentului si a continuat cu demonstratia propiu-zisa si cu o expozitie auto a modelelor de curse care au participat la eveniment.

Comentarii (2)

  • logan - 500 cai, 4 sec suta..b
    adica golan
    "Cele mai stralucitoare masini prezente la demonstratie au fost Mercedes Benz CLK–GTR si Ferrari F40. Despre performantele acestor masini de curse va putem spune ca ating suta de kilometri in 3-4 secunde si au viteze maxime ce depasesc 350 km/h. Alaturi de acesti monstri au participat si doua Dacii Logan " --- super tare..catziva zmei si 2 pitici ...sa mai zica lumea ca nu avem si noi super sportive :)
    0 0
  • noname00
    Ferrari F40?
    Eu am fost acolo, si nu am vazut nici un Ferrari F40. Au fost un Enzo, un F50 si unul de F1, dar nu a fost nici un F40. cat despre performante ... Ferrari F40 atinge maxim 325 Km/h, cu 1-100 in 3.8 s, F50 maxim 330 Km/h cu 0-100 in 3.7 s, Enzo atinge max. 350 cu 0-100 in 3.4 s, iar Mercedes CLK GTR atinge maxim 320 Km/h cu 0-100 in 3.8 s. A mai fost si un Porsche Carrera GT, care pe un circuit de curse dintre masinile de mai sus ar fi depasid decat de Ferrari Enzo, si un Porsche 911 turbo. Oricum, pentru mine a fost o zi perfect, sper sa se mai organizeze astfel de evenimente pe la noi, cu mai multe masini (cine stie, poate vedem o Zonda sau un Veyron)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru