Castiga un Mazda MX-5!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 27.11.2006
Ai o idee pentru un film de groaza de 20 de secunde? Mazda iti ofera un MX-5 daca reusesti sa castigi un concurs organizat de japonezi.

Japonezii de la Mazda sunt dispusi sa ofere un exemplar al ultimului sau MX-5 Roadster Coupe intr-un concurs inedit organizat pe internet. Mandri de faptul ca ultimul exemplar al gamei MX-5 are nevoie de doar 12 secunde pentru deschiderea totala a plafonului, Mazda s-a gandit sa organizeze un concurs pentru cel sau cea care va reusi sa isi puna cel mai bine in valoare talentele de actor si de regizor.

Concret, va trebui sa ganditi si sa filmati un spot publicitar de groaza de maximum 20 de secunde al carui principal subiect este un MX-5. Trebuie doar ca filmul respectiv sa sublinieze performantele plafonului retractabil al modelului. Un impediment ar fi faptul ca la concurs pot participa doar persoane rezidente in Uniunea Europeana, insa cum termenul limita pentru trimiterea filmului este 31 ianuarie, aveti toate sansele sa sarbatoriti intrarea in UE cu o noua supermasina.

Dupa ce reusiti sa gasiti un exemplar al modelului japonez si reusiti sa filmati un spot inteligent, puteti trimite creatia prin site-ul dedicat special acestui concurs.

Bafta!

Comentarii (1)

  • danutzu31
    las-o moale
    de unde sa gasesc eu o astfel de masina,...ca sa fac un fil de groaza...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru