Ce schimb! Un iPhone contra un Nissan 350Z!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 28.08.2007
Liceanul american care a reusit sa decodeze primul iPhone din lume a primit un Nissan 350Z in schimbul aparatului.

Intreaga presa mondiala de gadgeturi si electonice a vuit zilele trecute, anuntand ca un american de 17 ani, Goerge Hotz a reusit in premiera mondiala sa decodeze celebrul iPhone astfel incat acesta sa functioneze si in alte retele decat in cele din SUA.

Ei bine, cele 500 de ore de munca ale tanarului licean american sunt rasplatite acum cu varf si indesat. Terry Daidone, patronul unei companii de telefoane second-hand, i-a oferit americanului, pe singurul iPhone decodat existent in lume la aceasta ora, alte trei iPhone-uri de 8 GB si un Nissan 350Z nou-nout.

Evident, americanul a acceptat oferta de schimb, modelul Nissan devenind astfel prima sa masina personala. Nu e rau, avand in vedere ca schimbul a fost facut cu un telefon de 600 de dolari.

Comentarii (7)

  • ?
    ?
    0 0
  • Zbungee
    Greseli
    El nu este DVD John. DVD John a decodat partial primul aparatul. DVD John este suedez. Ei au colaborat partial la acest proiect.
    0 0
  • URAGANU
    cata tampenie
    Astia acum au descoperit ca aparetele electronice pot fi decodate, hackuite si sparte ? Oare cine l-a platit sa faca asta si oare cine-i tot face atata reclama unui pustan de 17 ani si de ce ? manevre americane contra iPhone.
    0 0
  • claudiu
    ?!
    Numele lui DVD Jon, cel care a reusit sa decodeze protectiile video ptr DVD-uri este Jon Lech Johansen, si nicidecum George Hotz ( daca ar stii Steve Jobs ce inseamna numele lui in romana...). Incercati sa mai verificati informatiile
    0 0
  • marius
    smen
    cu siguranta sunt manarii ale americanilor impotriva iPhone. microsoft sa fie oare si el prin spate? :)
    0 0
  • ooopsss
    iPhone
    pacat ca nu se gaseste si in romania....sigur unul de al nostru il decoda mult mai repede...
    0 0
  • Completare
    Goerge Hotz a a fost primul care a decodat hardware Iphon-ul . A cerut l-a schimb pe telefon un Nissan, pe care l-a si primit . Asta pentru ca respectivul terminal este deja legenda - primul decodat in adevaratul sens al cuvantului .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru