Cea mai mare parada Alfa Romeo intra in Cartea Recordurilor

De Iulian Cazacu
Publicat Sambata, 13.02.2010
Cu ocazia centenarului Alfa Romeo, un dealer din Marea Britanie a organizat cea mai mare parada Alfa din lume.

Esential

312 masini au luat parte la parada Alfa Romeo organizata in Surrey, Marea Britanie

Allams, dealerul Alfa Romeo din Surrey, a organizat o parada Alfa demna de Cartea Recordurilor cu ocazia implinirii a 100 de ani de la infiintarea companiei italiene. La parada au participat peste 300 de posesori de Alfa Romeo, cu masini ca Alfa SZ, Alfa Spider 2000 sau noul Alfa MiTo.

Pentru ca recordul sa fie inregistrat era nevoie de minim 200 de masini care sa mearga continuu de la inceputul pana la sfarsitul cursei, distanta dintre automobile sa nu fie mai mare decat lungimea a doua masini si fiecare sofer trebuia sa fie inregistrat inaintea cursei. Pana la urma, la parada au fost prezente 312 masini iar unul dintre participanti, David Boyd, a condus 1380 de kilometri pentru a lua parte la parada de 3 kilometri.

"Multumim tuturor celor care s-au implicat, in special soferilor pentru ca unii dintre ei au strabatut distante mari ca sa ajunga aici", spune Karen Finn, managerul Allams. Oficialii Guinness World Record vor verifica inregistrarile video ale paradei iar validarea rezultatului va avea loc in saptamanile viitoare.

via | inautonews.com

Comentarii (5)

  • schumi
    Felicitari!
    Alfisti adevarati. Bravo lor!
    9 1
  • Iti iei Alfa
    si ajungi mecanic
    "Conform unor oficiali Alfa Romeo, 200 de masini din 318 au avut probleme tehnice si nu au mai ajuns la linia de finish, si asta ca totul sa fie in spiritul Alfa, pe ideea "Iti iei Alfa si ajungi mecanic"

    Anul viitor vom aduce 50 d mecanici care vor oferii asistenta gratuita celor care au probleme - a declarat un oficial Alfa Romeo"
    12 16
  • Posesor de Alfa
    @Iti iei Alfa
    O tara plina de manelari si idioti,sunt foarte curios ce masina ai?
    8 12
  • @Iti iei Alfa- inca o data
    RATB -pentru ca meriti
    5 1
  • dar nu vad nici un drapel curcubeu pe acolo :| sa inteleg ca era intr-o masina stricata???
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru