Ceas de bord elvetian pentru Continental GT Speed

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.10.2007
Bentley Continental GT Speed va fi echipat cu un ceas de bord elvetian marca Breitling.

Pentru cei care isi doresc o masina exclusivista si care sa impresioneze, Bentley poate fi o alegere potrivita. Ceea ce individualizeaza modelele constructorului german sunt detaliile de interior si exterior, care imprima un aer de supercar de lux modelelor produse de constructorul de nisa.

Proaspata lansare a noului Continental GT Speed nu a fost trecuta cu vederea asa usor. Partenerul constructorului german, Breitling, specializat in fabricarea ceasurilor, a pregatit pentru clientii viitorului GT Speed o surpriza. Este vorba despre un ceas elvetian de bord, total diferit de cele care echipeaza intreaga gama Bentley.

Breitling urmeaza astfel exemplul rivalilor de la Jaeger-LeCoutre care se ingrijesc de detaliile britanicilor de la Aston Martin.

Comentarii (1)

  • prudentul
    un moment...
    Să ne lămurim: dacă Bentley e "constructor german", atunci Aston-Martin este american iar Dacia este constructor francez. Volvo, la fel, e firmă americană. Lamborghini e "constructor german", iar MG Rover constructor chinez.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru