Ceas franţuzesc inspirat de Mercedes SLS AMG

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.07.2010
Designerul francez Fabien Cacheaux a dat naştere unui ceas botezat Silver Arrow care are ca inspiraţie supercarul Mercedes SLS AMG.

Supercarul Mercedes SLS a ajuns să inspire până şi creatorii de ceasuri. Designul etalonului din Stuttgart serveşte ca inspiraţie pentru Fabien Cacheux, un designer francez, care a dezvăluit astăzi ceasul Silver Arrow sau Săgeata Argintie.

Accesoriul exclusivist beneficiază de o brăţară din cauciuc, de o carcasă din titaniu şi de o resursă de energie. Nu lipseşte nici logo-ul Mercedes, încastrat în centrul geamului, de acesta fiind ataşate limbile cu aceeaşi etichetă a constructorului german.

Mecanismul de închidere sau deschidere a curelei este similar cu cel folosit pe supercarul german, muza designerului francez. Fabien Cacheaux nu a dezvăluit momentan nici un preţ oficial, ceasul prezentat astăzi fiind doar un concept.

via | zercustoms

Comentarii (3)

  • urat
    numai ceas cu mercedes nu aveam! ne mai trebuie tricouri adidasi si pantaloni si e perfect...cocalaresc!
    0 13
  • ha ha ha....halal .....mama!!!!!!!!ce bine s-a inspirat!! pai seamana aproape perfect cu sls...mai ales sigla....foarte tare nemaipomenit de...........aiurea
    2 12
  • Superb
    Chiar e reusit... Iar ca stil se apropie foarte mult de vechiul gullwing.

    @ian
    Tu ai fi vrut sa fie ceasul in forma de masina ca sa semene cu sls?
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru