Ceas Mercedes SLR

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 31.01.2007
Parteneriatul dintre TAG Heuer si Mercedes Benz a scos la iveala un nou produs promotional al constructorului german: un ceas de colectie.

Parteneri de mult timp, Mercedes Benz si Tag Heuer au creat un ceas special pentru admiratorii sau pentru proprietarii supercar-ului McLaren SLR. Particularitatile acestei bijuterii mecanice includ, printre altele, pozitionarea butoanelor cronografului pe partile laterale ale cadranului, imitand comutatoarele de la selectorul transmisiei automate a SLR-ului. Logo-ul SLR este gravat pe rama ceasului impreuna cu numarul de serie.

Proprietarii ceasului vor putea sa cronometreze viteze de pana la 400 de km/h cu ajutorul tahografului integrat.   Pentru a se asigura ca pretiosul obiect de masurare a timpului nu este zgariat, cei de la TAG Heuer l-au prevazut cu un geam rezistent la zgarieturi prevazut cu folie metalica anti-reflectie. Ceasul este rezistent in apa pana la o adancime de 100 de metri.

Cronograful automatic va fi limitat la numai 3500 de exemplare si va intra in vanzare in vara acestui an.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru