Cel mai luxos Range Rover aminteşte de avioanele private

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.07.2010
Design Q a pregătit un pachet de lux pentru Range Rover. Platforma modelului britanic a fost extinsă, uşile au primit deschidere verticală iar în habitaclu s-a strecurat chiar şi un minibar.

Pentru cei care nu se simt mulţumiţi nici măcar de versiunea de top a unui Range Rover, există case de tuning care oferă pachete de personalizare greu de refuzat, dar şi destul de greu de permis. Un exemplu concret este Design Q, o echipă de specialişti, care transferă luxul avioanelor sau bărcilor private, maşinilor de stradă.

Ultima creaţie are la bază un model Range Rover, a cărui platformă a fost extinsă pentru a suporta multitudinea de accesorii de lux şi revizuirea completă a banchetei spate. Pentru a uşura accesul pasagerilor, portierele spate s-au ales cu deschidere verticală.

Interiorul a fost personalizat cu elemente de lux cum ar fi un minibar cu funcţie de răcire, scaune individuale cu reglare complet electrică şi un sistem multimedia care depăşeşte cerinţele uzuale ale pieţei. În plus, pasagerii vor avea suficient loc pentru picioare.

Design Q şi-a botezat creaţia Q-VR însă a refuzat să dea detalii despre preţul modificărilor, care cu siguranţă se apropie de cel al maşinii de serie.

via | gizmag

Comentarii (4)

  • pret?
    si dedali? si pret
    9 1
  • prea fain
    ce frate ai innebunit masina asta iti ia ultimul banut din buzunar:)))
    1 5
  • gerhardt
    la comentariul Automarket.
    Daca nu mai cenzureaza Ceauseasca , in ziua de azi cenzureaza fiecare ce vrea si cit vrea....
    1 0
  • why ?
    snobismul nu are limite
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru