Cel mai mare politist britanic, prins de radar

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 31.10.2007
Meredydd Hughes, seful ofiterilor de la Politia Rutiera britanica, a ramas fara permis si a fost amendat pentru viteza.

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati politisti din Marea Britanie, Meredydd Hughes, a fost prins de radar in timp ce isi conducea masina personala, in afara orelor de serviciu, cu 90 de mile pe ora (144 km/h) intr-o zona cu viteza maxima admisa de 60 mph (95 km/h). Hughes, seful politiei rutiere din comitatul South Yorkshire si presedintele Asociatiei Ofiterilor de Politie din Anglia, a fost amendat cu 1000 de lire sterline si ii va fi retras permisul de conducere.

Ofiterul britanic este astfel nevoit sa renunte temporar la responsabilitatile sale legate de munca de zi cu zi, un purtator de cuvant al Politiei afirmand insa ca decizia de a renunta a fost luata inainte ca acesta sa fie prins de radar.

Profitand de moment, un grup de lobby militeaza impotriva ignorantei politistului, cerand demisia lui Hughes din toate structurile de conducere.

Comentarii (5)

  • prudentul
    la ei...
    ...legea se respectă.
    0 0
  • Herlitz_i
    La noi e aberatie
    Felicitari acelui politist...oare la noi cat mai statea respectivul in politie? Sau mai bine spus...pe al cui covor rosu era a doua zi acel politist? Vai so-amar...mi-e jena ca traiesc intr-o asemenea tara. Respectivul politist englez care si-a facut datoria ar trebui sa fie un exemplu pentru ai nostri....si pt mine sa stiti ca e!!!
    0 0
  • andrei
    hmm
    asta nu a facut nimik dar la noi sa intamplat sa fie in stare de ebrietate sa te traga pe dreapta si sa iti zica ca nu ai faruri corespunzatoare:))) si ca sa iti dea o amenda mik asa de ochi lumi:))ala da politist:)) sau daca nu se duc sa joace la ruleta:))
    0 0
  • FreeFo`
    :))
    Probabil ca era televiziunea de fatza si nu a mai avut ce face saracu` politist...Sefu`...sari cu banu` si permisu` k ne iau astia cu Anticoruptia
    0 0
  • Danutzky
    ce lume
    imi vine in minte involuntar viermele societatii din craiova... fiu al unui judecator... pur si simplu imi vine sa plang
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru