Cele mai apreciate marci pentru stilul exteriorului

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 02.05.2007
Va prezentam un studiu american privind cele mai apreciate marci pentru stilul exteriorului, pe fiecare segment de piata.

Un studiu de piata realizat de Kelley Blue Book (KBB) a dezvaluit care sunt cele mai apreciate branduri auto pentru designul exterior pe fiecare segment de piata.

Aprecierile asupra stilului exterior al unei masini sunt subiective, cu toate acestea, modul in care arata o masina este unul dintre cele mai importante elemente pentru cumparatori. Trebuie spus ca rezultatele studiului sunt relevante doar pentru piata americana.

In ciuda acestui lucru, marcile europene si japoneze s-au impus in majoritatea topurilor fiecarui segment de piata. Singura categorie in care producatorii americani au dominat podiumul este cea a camionetelor. Studiul a fost facut pe fiecare segment de piata in parte, iar marcile care au ocupat de cele mai multe ori un loc in primele trei locuri sunt Ford, BMW, Mercedes si Toyota.

Daca Mercedes si Toyota s-au remarcat prin prezenta in top 3 la cele mai multe dintre categorii, BMW si Ford au fost brandurile castigatoare pentru cate doua segmente de piata. Studiul a fost realizat sub coordonarea analistului KBB, Brand Watch.

Iata topul primelor 3 locuri pe fiecare segment de piata studiat.

Modele Sport/Cabrio           Camionete             Monovolume             SUV                       SUV de Lux

1.

Porsche                              1.Ford                     1.Dodge                     1.Ford                    1.BMW
2. Mercedes-Benz                 2.GMC                    2.Toyota                      2.Toyota                2.Lexus
3. Jaguar                                 3.Chevrolet            3.Honda                     3.GMC                   3.Mercedes

 

                                                 Modele Sedan             Sedan de Lux

                                                 1.Nissan                      1.BMW
                                                 2.Honda                       2.Mercedes

                                                 3.Toyota                       3.Infiniti 

Comentarii (1)

  • nu vad nimic pomenindu-se despre Bentley Continental GT :((
    :((
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru