Centru de teste climatice VW

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 08.11.2006
Volkswagen a deschis la fabrica sa din Wolfsburg un centru de teste climatice, care analizeaza noile modele in diferite conditii de clima.
Volkswagen a inaugurat un centru de teste climatice la fabrica din Wolfsburg. Wolfgang Bernhard, presedinte al brandului Volkswagen, a deschis oficial acest centru in prezenta a circa 150 de invitati.

Bernhard a declarat: ”Noul centru de teste climatice va reduce semnificativ durata dezvoltarii noilor noastre modele. Inginerii nostri vor analiza si optimiza dezvoltarea modelelor mult mai rapid. Acest centru va salva timp si bani pentru societatea noastra”.

Avand o suprafata de 5400 metri patrati, noul centru a costat 30 de milioane de euro si a fost conceput sa testeze modelele in conditii de clima si temperatura foarte diferite, de la -40 de grade la +150 de grade Celsius, sau in conditii de umiditate de 95 la suta.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru