Centru Renault in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 04.09.2006
Compania Renault va deschide un centru tehnologic in Romania. Lucrarile acestui centru vor incepe in luna aceasta.
Luna septembrie este foarte activa in Romania pentru cei de la Renault. Dupa ce au lansat pe piata npoul model Symbol, fabricantul francez va investi in constructia unui centru de proiectare si dezoltare de noi modele auto.

Valoarea acestui proiect este estimata la aproximativ 500 de milioane de euro. Locatia centrului nu a fost inca relatata, dar se pare ca va fi amplasat undeva in judetul Dambovita.

Renault Technologie Romania va fi coordonat metodologic de Technocentre Paris si va fi o entitate separata de Automobile Dacia.

In Romania vor fi dezvoltate noile generatii de modele care vor fi produse de grupul Renault la uzinele din Romania, Slovenia, Turcia, Rusia, Iran si India. La Renault Technologie Romania vor lucra aproximativ 3.000 de salariati, dintre care 2.300 de angajati cu studii superioare.

Comentarii (1)

  • Lucian
    buna ziua
    asi dori si eu daca se poate o adresa de contactare a celor de la Centrul Renault din Romania . Daca se poate.Adresa mea de email este :gbaesu@yahoo.com
    Va multumesc
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru