CEO Peugeot se retrage

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 11.09.2006
In urma rezultatelor financiare slabe inregistrate de PSA Peugeot Citroen, directorul general, Jean-Martin Folz, a anuntat ca se va retrage din aceasta functie din 2007.
Dupa trei ani consecutivi de rezultate financiare slabe, directorul executiv al PSA Peugeot Citroen, Jean-Martin Folz, a anuntat ca se va retrage din aceasta pozitie la inceputul lui 2007.

Folz detine acest post din 1997. Succesorul lui Folz va fi prezentat board-ului pana la sfarsitul acestui an si va prelua conducerea companiei in primul trimestru al anului viitor.

Din 2002 profiturile Peugeot au scazut, actualul director nereusind sa impiedice acest lucru. Peugeot a pus problemele legate de profitabilitate pe seama cresterii costurilor la materiile prime, Folz declarand in iulie ca aceasta crestere va taia 450 de milioane de euro din profitul pe intregul an.

Peugeot ocupa pozitia secunda in Europa si pozitia a saptea pe plan global. Conform purtatorului de cuvant al companiei, Folz nu a luat decizia de a se retrage la initiativa board-ului. Pana la retragere, Folz va supraveghea un program de reduceri de costuri ce va fi anuntat in aceasta luna.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru