Chevrolet HHR vine in Europa

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 14.02.2007
Chevrolet va aduce la Geneva interesantul model HHR, pe care vrea sa il impuna pe piata europeana.

Chevrolet ia in considerare oportunitatea intruducerii modelului HHR in Europa iar primul pas este prezentarea interesantului model compact la Salonul Auto de la Geneva.

Vorbim despre un model individualizat ca design care uneste liniile originale de la exterior cu un pachet versatil la interior pentru a crea o masina capabila sa se adapteze la toate tipurile de rulare. Designul este inspirat din Chevrolet Suburban, model prezentat in 1949, cel care a reprezentat primul "Utility vehicle" adevarat din istorie. Aceste forme par pe de alta parte foarte asemanatoare cu cele ale lui PT Cruiser, micuta masina de oras a celor de la Chrysler.

HHR dispune de patru usi si de un hayon posterior iar inaltimea ridicataaduce aminte de look-ul revolutionar al lui Chevrolet Suburban. Astfel, HHR este foarte usor de recunoscut pe strada mai ales datorita aripilor evazate si grilei pronuntate. Foarte apreciat este efectul de "perla" al stopurilor, care sunt despartite de benzi de caroserie, in stilul modelelor Corvette de epoca.

HHR dispune de o gama de motorizari compusa din doua motoare cu patru cilindri in linie foarte sofisticate, care asigura echilibru intre putere, consum si emisii: unul de 2.2 litri, 149 CP si 210 Nm si altul de 2.4 litri, 175 CP si 228 Nm.

Comentarii (5)

  • Hidosenia....
    E bun(a) de capra....
    0 0
  • berzecus2003
    interesant
    e o masina interesanta doar ptr cei filoamericani...nu cred ca e pe gustul europenilor...designul de an '50 ,nu prea prinde in europa unde totul in design este cat mai futurist
    0 0
  • E ok!
    mie-mi place, si asta si PT Cruiser. e diferita, iese din comun.
    0 0
  • AndreiRN
    Uratica
    Da, au incercat sa copie PT Cruise dar pt ochiul meu nu prea e o frumusete. Dar sunt multi aproape de pensionare care datorita nostalgiei tinereti si-ar lua asa ceva. Uitati-va la marele succes al VW broscutza in varianta moderna.
    0 0
  • Mr. Honda
    whoa
    Este SUPER-ADEVARATA masina! E altceva decit designurile alea coreene (toate la fel de neinspirate) sau futurist-stupide gen Renault Megane (hatch).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru