Chopard şi Alfa Romeo lansează trei ceasuri de colecţie

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 26.07.2010
Chopard şi Alfa Romeo sărbătoresc venerabilele vârste de 150 respectiv 100 de ani cu trei ceasuri exclusiviste, două de mână şi unul de masă. Cel mai scump exemplar costă 4990 de euro.

Esential

4990 de euro costa ceasul GT XL Chrono Alfa Romeo.
100 de ani de existenţă sărbătoreşte anul acesta Alfa Romeo.

Celebrul şi exclusivistul producător de ceasuri Chopard a ales să îşi sărbătorească cei 150 de ani de existenţă împreună cu Alfa Romeo, constructorul italian care în urmă cu o lună a sărbătorit şi el 100 de ani de la înfiinţare. Pentru a celebra cum se cuvine venerabilele vârste, cele două branduri au lansat trei ceasuri de colecţie, care vor fi vândute în doar 500 de exemplare fiecare.

Primele două modele sunt pentru cei care vor să poarte la mână însemnele constructorului italian de automobile, după cum o sugerează şi numele: Gran Turismo XL Alfa Romeo şi GT XL Chrono Alfa Romeo. Ambele ceasuri sunt individualizate de o curea care aminteşte de celebrul model al cauciucurilor Dunlop.

Gama aniversară Chopard este completată de un ceas de masă, ascuns într-o cutie imbrăcată în piele şi cusută cu aţă roşie. Toate cele trei modele aniversare sunt disponibile în cadrul Motor Village. Preţul pentru modelul Chrono este de 4990 de euro, în timp ce pentru Gran Turismo eticheta scade până la 3830 de euro

via | unicastrada

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru