Chrysler, ofertat cu 6-9 miliarde $

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 02.04.2007
Daimler a primit oferte intre 6 si 9 miliarde de dolari pentru divizia Chrysler, cumparata acum 9 ani cu 35 de miliarde.

DaimlerChrysler a primit oferte in valoare de sase-noua miliarde de dolari pentru divizia americana Chrysler, anunta publicatia germana "Welt am Sonntag".

Una dintre oferte apartine fondulului de investitii Cerberus Management LLC. O sursa apropiata tranzactiei sustine ca fondul mentionat a incheiat negocierile cu firma canadiana Magna, privind lansarea unei oferte comune, iar furnizorul de componente auto a depus o propunere in parteneriat cu Ripplewood Holdings. Fondul Blackstone este interesat de achizitia Chrysler, companie preluata de Daimler-Benz in urma cu noua ani, pentru 35 miliarde de dolari, informeaza Mediafax.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor initiale a expirat la 30 martie, iar ofertantii vor putea analiza situatia financiara a Chrysler, prin procedura de due dilligence. Procesul de finalizare a vanzarii Chrysler va avea loc in luna iunie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru