Cine cumpara Aston?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 12.12.2006
Multimiliardarul britanic de origine siriana Simon Halabi a oferit 900 de milioane de euro pentru Aston Martin si este favorit la achizitionarea marcii.

Marca Aston Martin a fost scoasa la vanzare de catre Grupul Ford acum cateva saptamani iar numarul pretendentilor se ridica deja la aproape 30. Patru dintre acestia par foarte seriosi iar Aston Martin va ramane la final in mainile unuia dintre ei.

Primul dintre multimiliardarii care isi doresc achizitionarea celebrei marci britanice este Simon Halabi, un londonez de origine siriana, care a facut deja o oferta concreta: 900 de milioane de euro pentru pachetul majoritar de actiuni. Britanicul este, de altfel, cel cotat cu prima sansa la cumpararea Aston, in conditiile in care Jac Nasser, fostul presedinte Ford, si cuplul de miliardari europeni Arnault-Frere au fost exclusi din selectul careu de asi ajunsi in "finala".

Nu se cunosc numele si ofertele celorlalti trei pretendenti la cumpararea marcii britanice.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru