Cine evalueaza Daewoo Craiova?

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 22.05.2007
Doua firme se lupta pentru a castiga licitatia prin care vor putea evalua valoarea uzinei Automobile Craiova.

V-am anuntat ca analistii pietei auto au estimat ca Daewoo Craiova valoreaza aproximativ 800 de milioane de euro.

Firmele Darian Rom Suisse Cluj-Napoca si Romanian Expert Consulting din Bucuresti au depus documentele de participare la licitatia pentru contractul de evaluare a companiei Automobile Craiova in vederea privatizarii, anunta Mediafax.

Se pare ca un numar de patru firme au achizitionat caietul de sarcini, dar numai doua audepus oferte pana la termenul limita. Astazi va avea loc licitatia, iar castigatorul va fi anuntat peste cateva zile cand vor fi studiate cele doua oferte.

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a publicat anuntul de privatizare a societatii Automobile Craiova, care detine fabrica Daewoo Automobile Romania, si asteapta pana la 5 iulie oferte pentru pachetul de actiuni reprezentand 72,4% din capitalul social.

Producatorii americani General Motors si Ford, precum si firma rusa JSC Russian Machines, parte a unui grup detinut de magnatul Oleg Deripaska, si-au exprimat deja interesul pentru preluarea uzinei auto.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru