Circulatia pe Defileul Jiului va fi inchisa

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.05.2007
In fiecare zi de miercuri in perioada 30 mai-15 septembrie Defileul Jiului va fi inchis intre orele 10.00-16.00

Defileul Jiului va fi inchis incepand cu data de 30 mai pana pe 15 noiembrie, in fiecare zi de miercuri, timp de cateva ore, din cauza unor lucrari hidrotehnice.

Defileul Jiului face legatura intre Petrosani si Targu Jiu, echipe de muncitori lucrand aici din anul 2005 pentru a realiza o serie de galerii subterane pentru o noua hidrocentrala pe Jiu., precizeaza Mediafax.

Aceste galerii se realizeaza cu ajutorul unor explozii in peretele stancos, iar dinamitarile sunt programate in zilele de miercuri, motiv pentru care circulatia va fi inchisa intre orele 10.00-16.00. Soferii au ca alternative diferite rute ocolitoare, toate fiind insa mai lungi cu sute de kilometri.

Restrictii similare au fost instituite si anul trecut, multi dintre soferi nefiind anuntati despre inchiderea circulatiei si fiind nevoiti sa astepte la coada ore in sir redeschiderea traficului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru