Citroen prezinta Cruise Crosser

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 06.03.2007
Citroen a realizat impreuna cu scoala auto Espera Sbarro conceptul Cruise Crosser.

Citroen a facut echipa cu faimoasa scoala Espera Sbarro pentru a dezvolta remarcabilul concept Cruise Crosser. Prototipul, capabil sa strabata cele mai grele drumuri, in conditiile deosebite de vreme, este expus in standul Espera Sbarro de la Geneva.

Bazat pe primul SUV Citroen, C-Crosser, noul concept este dotat cu trei punti si sase roti. Cruise Crosser intruchipeaza spiritul aventurier al inceputului de secol XX, cand fondatorul companiei franceze, Andre Citroen captiva intreaga lume cu o serie de expeditii auto in Africa sau Asia, incluzand si realizarea primului motor care strabatea Sahara in 1922.

In ciuda look-ului impozant prototipul beneficiaza de unele ajustari care-i dau un puternic caracter verde. Un tren de rurale hibrid combina motorul diesel conventional cu un motor electric, montat sub partea din spate a podelei. In conditiile in care doar cel de-al treilea ax, cel electric, se afla in functiune, masina nu are emisii de CO2.

Interiorul este conceput sa ofera un spatiu imens, avand un al treilea rand de scaune rabatabil sau posibilitatea de a scoate scaunele pentru transporta un volum mai mare

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru