Colegii din Jackass ai lui Ryan Dunn au prevestit moartea acestuia în accident de maşină

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 23.06.2011
Într-un film documentar apărut în 2003, colegii din Jackass ai lui Ryan Dunn prevesteau moartea acestuia în accident de maşină, numindu-l "cel mai prost şofer" după cele nouă accidente pe care acesta le avusese până atunci.

Ryan Dunn, actorul din seria Jackass care a murit la începutul săptămânii după ce s-a răsturnat cu propriul Porsche în timp ce rula cu peste 200 de kilometri pe oră pe o şosea de lângă Philadelphia, era considerat un şofer extrem de prost de către ceilalţi componenţi ai echipei Jackass. În filmul "Viva La Bam", produs în 2003, Bam Margera (un alt actor al seriei Jackass) şi părinţii săi, Phil şi April, povestesc despre antitalentul de care dă dovadă Ryan Dunn ca şofer, aceştia presimţind faptul că Dunn va muri într-un accident de maşină.

În momentul filmărilor pentru Viva La Bam, Ryan Dunn tocmai se răsturnase cu o maşină, subiect disecat de Bam Margera şi de părinţii săi într-o discuţie interesantă. "A distrus şase maşini ale altora plus trei ale sale", spune Bam Margera, care este imediat dublat de tatăl său: "Eu cred că Ryan va muri într-un accident cu maşina".

Fragment din dialogul dintre Bam Margera şi părinţii săi:

- Dunn s-a învăţat minte când s-a răsturnat cu maşina acum câteva luni
- O, da, s-a învăţat minte! El niciodată nu se învaţă minte. 
- Dunn şi-a distrus propria maşină după ce s-a răsturnat cu ea pentru că şofa ca un cretin. 
- Întotdeauna conduce ca un cretin.
- Foarte adevărat.

Serios.
- E cel mai prost şofer. 
- Se dă în spectacol. Îţi spun eu, la un moment dat o s-o mierlească într-un accident.
- Păi deja a făcut-o, de mai multe ori.
- Ştiu, dar vreau să spun că... asta o să-i vină de hac.
- Evident. A distrus şase maşini ale altora, plus trei ale sale.
- Eu cred că Ryan va muri într-un accident cu maşina.

Conform raportului oficial al poliţiei, Ryan Dunn conducea cu cel puţin 210 kilometri pe oră maşina cu care s-a răsturnat şi care a luat foc imediat după accident, un Porsche 911 GT3. Conform raportului organelor legii din SUA, Dunn avea o concentraţie a alcoolului în sânge dublă faţă de limita legală.

foto | CBS

 

Comentarii (5)

  • bogdan
    ...
    eu tot nu inteleg ce tot bateti apa in piua cu dobitocul asta care s-a urcat baut la volan? sunteti site de stiri auto sau cancan.ro? in fiecare zi mor cativa oameni in tara asta in accidente de masina si nu ii mai plangeti atat dar pe imbecilul asta care " si-a trait viata " il tot bagati la inaintare.. mai da-l in ... ca si-a meritat soarta si cum spuneau si altii in stirea anterioara bine ca nu a mai intrat si in altii pentru ca ala din dreapta putea sa scape daca nu se urca in masina cu un om baut dar cand te bagi in troaca te manca porcii...
    9 1
  • bogdan
    L.E.: am uitat sa scriu in postul anterior... nu am vazut stiri prea multe despre accidentele lui McNish si Rockenfeller dar despre "vedeta" asta deja e a 2a intr-o saptamana.. ati scris si voi o stire dupa cursa despre starea lor? cam asta e profesionalismul vostru... pacat!
    7 0
  • @bogdan
    cat timp ai de pierdut ptr. asa stire...de aia nu are ursu' coada
    0 0
  • mircea
    @bogdan
    http://www.automarket.ro/stiri/taguri/le-mans/

    Găseşti acolo tot ce te interesează despre accidentele celor doi, plus alte informaţii interesante despre Le Mans.
    0 0
  • bogdan
    @mircea
    Duminica, 12 Iunie | Motorsport
    Audi a câştigat cursa de 24 de ore de la Le Mans!
    ------
    Miercuri, 15 Iunie | Motorsport
    Le Mans 2012: Experimente cu trei maşini inedite
    ------
    Marti, 21 Iunie | STIATI CA...
    20 de lucruri pe care nu le ştiai despre... victoria Audi din Le Mans 2011

    La asta te referai Mircea? Practic ai o singura stire dupa cursa despre cursa... oricum sper ca ai inteles la ce m-am referit
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru