Concept Honda pentru Accord break

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 28.08.2007
Numele lui este Accord Tourer si va arata la Frankfurt viitorul design al generatiilor Accord.

Honda va prezenta la Frankfurt un nou concept. Este vorba despre Honda Accord Tourer, prototip break al modelului Accord.

Conceptul va releva detalii despre viitorul design al urmatoarelor generatii ale modelului Accord. Viitorul Accord va intra in showroom-urile din europa la jumatatea anului 2008. Prototipul nu va prezenta doar o fereastra catre designul viitor al niponilor, ci si o prezentare a noului sistem de propulsie cu consum scazut.

Conceptul Honda Accord Tourer va sta in standul japonez de la Frankfurt alaturi de masina de Formula 1, de Civic Type R sau de Honda S2000 decapotabila.

Comentarii (5)

  • Honda
    Nu arata rau. Astept poze adevarate. De ce masinile Honda sunt asa de scumpe ? Taxele sa fie de vina ?
    0 0
  • scump, dom'le, scump
    Honda este relativ scumpa nu atat datorita taxelor, cat datorita performantelor, calitatii si fiabilitatii. Referitor la performante, nu degeaba i se spune BMW-ul orientului. Iar in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea, Honda (impreuna cu Toyota sau Mazda) sunt de mult timp in top, cum sunt si in ceea ce priveste satifsfactia clientilor. Asta se traduce prin faptul ca cine a avut o Honda a fost extrem de multumit si e dispus sa plateasca mai mult pentru o noua Honda. De altfel, cam toate masinile japoneze isi pastreaza foarte bine pretul la second hand.
    0 0
  • coupe
    Arata f bine si sunt fan Honda, atat pentru performante cat si pentru fiabilitatea pentru care sunt renumiti, insa aceasta masina arata mai mult a coupe decat a break!
    0 0
  • primus
    intr-adevar, poza prezinta un coupe
    abia astept prezentarea variantei tourer care va anunta cum va arata noul accord euro.

    hondele sunt un pic mai scumpe de ex decat toyota din cauza taxelor vamale. performante bune, fiabilitate super buna.
    0 0
  • this car
    asta nu econcept frate mi se pare o prostie,am mai vazut concepte dar asta e exagerat si arat si nashpa,pacat viitorul hondei nu tre sa arate asa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru