Concept Honda Small Hybrid Sports

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.03.2007
Constructorul japonez continua seria conceptelor hibride cu un nou model sportiv de dimensiuni mici: Small Hybrid Sports.

Invazia conceptelor Honda continua cu Small Hybrid Sport, dezvaluit ieri la Salonul Auto de la Geneva. Conceptul reprezinta o interpretare a modului in care constructorul japonez vede viitoarele hibride sport, designul sau fiind realizat de Honda R&D Europa, cu sediul central in Offenbach, Germania.

Conceptul are tractiune fata si este propulsat de un motor pe benzina cu patru cilindri si unul electric, transmisia fiind una CVT. Liniile curbe ale designului si suprafetele conturate ajuta aerodinamica autovehiculului, in timp ce prizele de aer si arcuirea rotilor ii ofera un look agresiv.

Hybrid Sports Concept este echipat cu pneuri de 165 mm montate pe jante cromate de 20 de inch. Dimensiunile lor asigura o aderenta buna si nu compromit sofatul sportiv. Oglinzile laterale au fost inlocuite cu camere digitale.

Se zvoneste ca acest concept va inlocui actulul model hibrid Insight.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru